homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati consumat vreodata?:|-3

#39 2007-07-07 16:38:10

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

Re: ati consumat vreodata?:|

nu am incercat si nici nu vreau desi am avut ocazia nu am fost tentata si ma bucura asta big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#40 2007-07-07 17:00:26

ChoCoL4Te
Full member
Inregistrat: 2007-06-13

Absinth a incerkt careva ?tongue

No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry

#41 2007-07-07 17:10:42

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

n-am consumat droguri si nici n-am de gand sa incerc vreodata. eu ma ametesc si de la narghilea tongue si daca am chef de o ameteala mica, e bun si alcoolul, macar asta e mai inofensiv...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#42 2007-07-07 17:11:36

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu am tras dintr`un joint prin clasa a 9a..si fumam foarte mult...acum m`am lasat de tigari pt k am ajuns la concluzia ca nu`mi fac bine si am si probleme de sanatate..in rest..am  avut prieteni care au incercat si droguri..dar nu povesteau nimic si nici nu se vedea ..mai aveam o prietena care a fost drogata cu extazy fara sa vrea..ma rog..poveste trista cu ea

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-07-07 17:12:39)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#43 2007-07-13 23:35:47

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

ankuzza a scris:

..mai aveam o prietena care a fost drogata cu extazy fara sa vrea..ma rog..poveste trista cu ea

???

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#44 2007-10-05 12:05:17

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

ChoCoL4Te a scris:

Absinth a incerkt careva ?tongue

da.. are gust de pasta de dinti si n-am vazut nicio zana verde zburand pe deasupra capului meu sad lol
Iarba am fumat si eu de cateva ori dar n-am avut nicio chestie inafara de faptul k am fost putin mai amuzata de toate draciile care se vorbeau si se faceau pe-acolo big_smile nu mi-a fost rau, n-am ametit, nu m-a durut capul, n-am tremurat, nu am luat-o pe aratura.. eram perfect constienta doar k putin mai dezinvolta..

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#45 2007-10-05 12:19:31

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

timeea a scris:

ati consumat vreodata droguri sau ceva de genul?Ati face-o?...
Mie intotdeauna imi era(si inca imi e) frica de asa ceva,vazand ce poate crea...si totusi,ceva slab am luat si eu..sad..si nu sunt mandra de fapta mea...

nu as face o..si nu am facut o!!!nici nu ma tenteaza sa fac asta

take me as i am or watch me as i go!

#46 2007-10-05 12:34:27

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Lelaina a scris:

ankuzza a scris:

..mai aveam o prietena care a fost drogata cu extazy fara sa vrea..ma rog..poveste trista cu ea

???

umblam intr`un timp cu niste "smecheri" ca sa le zic asa..eu m`am retras la timp din grup..eaq nu..ei sunt niste oameni "din lumea interlopa"din orasul meu si orice fac,nu au treaba cu legea ..ei isi permit orice..ma rog..si s`a dus cu ei la pescuit si a cerut fata o pastila de cap..i s`a dat extasy..cu wisky..dupa care  a fost violata..sustine ea..ei au lansat zvonul ca a facut`o de bunavoie acum ramane mister...nu cred eu ca de la un extasy te zapacesti atat de tare dupa cum zicea ea ca nu`si mai aminteste nimic..am rupt orice legatura si cu ea!

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-10-05 12:39:54)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#47 2007-10-05 13:13:07

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu am consumat, si nici nu ma tenteaza asa ceva.

#48 2007-10-05 13:52:44

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

eu am facut odata prostia sa accept o tigare(care parea normala,am facut-o pt ca nu mai aveam)de la un coleg de clasa din liceu,mi s-a parut putin ciudata,l-am intrebat de ce si mi-a spus ca sunt aduse de afara,la putin tp dupa ce am fumat-o a inceput sa mi se faca rau,am ametit si ma durea capul ingrozitor,l-am intrebat din nou ce avea tigarea si mi-a raspuns foarte linistit si zambitor ca era hasis,primul meu gand a fost sa il bat si asta am si facut:am luat un pix si i l-am infipt in picior(a ajuns la spital)dar nu a avut tupeul sa zica nimik ca stia ce pateste noi fiind in timpul orelor de curs pu vremea cand consumul se platea cu dosar penal!am jurat de atunci ca nu mai cer tigari de la nimeni,neverrrr!fetelor sa nu consumati nici macar un fum din curozitate,cu asta incepe totul!kisses

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#49 2007-10-05 14:52:33

soulfly
Full member

ce prost! ti-a dat o tigara cu hasis pe moca? lol

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#50 2007-10-05 16:11:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

soulfly a scris:

ce prost! ti-a dat o tigara cu hasis pe moca? lol

chair ca lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#51 2007-10-05 18:10:44

@dana23
Full member

chiar ca a fost prost si stiti ce e si mai funny ca avea un pachet intreg si a impartit la mai multi si dupa aia mai de la toti si-a luat omorul!a cheltuit o gramada de bani pe pachetul ala si si-a mai luat si bataie ca le-a dat pe moca...phii nu m-am gandit la aspectul asta pana cum, lol

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#52 2007-10-05 20:25:11

persifona
Vizitator

Dana, da esti sigura ca intr-adevar era hasis?
Eu n-am fumat niciodata altceva in afara de tigari normale, dar tigara de hasis nu arata altfel? Si nu sunt scumpe? Chiar asa idiot sa fi fost ala sa dea bani pe multe tigari cu hasis pe care sa le dea cadou?

Sigur nu erau tigari normale dar mai tari?

#53 2007-10-05 20:28:11

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

ash incerca shi eu extasy:P...dar doar in prezentza lu uby altfel nu....shi sa fiu cu persoane de incredere in preajma...
fumez tzigari obishnuite cam de un an....shi pt mn nu a creeat dependentza...fumez o tzigara la o saptamana doua...knd sutn nervoasa....dar ash rezista shi fara:P...depinde de anturaj...in vara knd stateam mai mult timp afara fumam o tzigara doua pe zi...dar nu k mi-ar fi placut..pur shi simpu n-aveam ce face....

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#54 2007-10-05 20:36:44

@dana23
Full member

sunt sigura ca nu erau tigari normale,erau capitan black cu aroma de ciocolata,asa zisele ciocolatica in care se pune de obicei hasisul,iat baiatul in cauza a avut dese si mult legaturi cu drogurile de mai multe feluri,si crede-ma pe cuvant ca la ce stari am avut dupa aia sigur nu erau doar ma tari.....si am aflat si din alte surse ca exact astea sunt starile date de hasis,ca a fost el prost si si-a irosit "bunatate de tigari "ca sa isi bata joc de altii e problema lui exclusiv....smile

inlove hjarta

#55 2007-10-06 00:18:48

soulfly
Full member

bai.. daca aratau ca o tigara normala nu erau cu hasis!! Orice tigara "facuta" e rotita la capat, pt k nimeni nu are cum sa bage tutunul atat de bine cum le fac aia in fabrica+k la astea nu exista filtru. Filtrul se face dintr-o bucatica de carton.  Si cine a mai fumat poate sa confirme...
Inca ceva: astea nu se iau la pachet! 3 tigari costa 300 de mii (adik 1gr, din care ies 3 tigari) deci gate milioane sa fi dat ala ca sa faca 1 pachet..??

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-10-06 00:26:50)

#56 2007-10-08 00:12:30

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

Brrr... ideea de droguri ma sperie si ma fascineaza in acelasi timp.. ma fascineaza in ideea ca e absolut uimitor cum pot niste substante sa transforme niste oameni in marionete... Am cunoscut pe internet un baiat care s-a drogat cand era mai mic - avea bani si tot ce vine odata cu banii... - ce mi-a povestit mi-a intors pur si simplu stomacul pe dos...

Simpla idee de drog are atat de multe variatii - cum spuneati si voi, cola, cafeaua, tigarile, toate sunt un drog - dau dependenta, dau o stare de mai bine... si chiar fac si rau... dar sa treci granita aia spre droguri grele... e atat de rau!! Mi-e ingrozitor de frica de cum vor trai copiii nostri intr-o societate in care drogurile devin din ce in ce mai prezente.

Si stiu ca tentatia e mare, tocmai asta e cel mai nasol...

Si acum, ca sa arat cat de ciudate sunt fiintele umane, dupa pledoaria de mai sus, recunosc ca daca as avea ocazia as fuma un joint.. stiu ca nu este cu mult mai periculos decat o tigare obisnuita si nici nu da dependente imediata... :-S

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#57 2007-10-08 00:21:58

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

eu am stat destul de mult in olanda si am intrat in coffee shop-uri cu prieteni de-ai mei. desi nu am fumat niciodata, aerul de acolo era asa de imbacsit de tot felul de arome ciudate. poate sunt eu mai fricoasa, nu stiu, dar cei pe care ii vedeam frecventand astefel de baruri si consumand substante permise doar in olanda, nu aratau prea grozav...si nici nu pareau sa se simta prea grozav. sincer, sunt chiar mandra ca am avut taria de caracter in acele momente si sa nu o iau pe aratura big_smile si am prieteni care mi-au marturisit ca si joint-urile dau dependenta, aveau impresia ca se pot lasa oricand, si cand au decis sa faca asta, le-a fost mai greu decat credeau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.